Facebook Cranio Utrecht Twitter Cranio Utrecht

Tinie

De eerste keer dat ik bij Esther langs ging dateert van 6 jaar geleden. Ik had toen last van een terugkerende kramp in mijn linker onderarm en een verzwakt linker been. Ik was al bij diverse artsen geweest maar niemand kon mij helpen. Wat er toen tijdens die eerste CST-sessie op de behandeltafel gebeurde is ongelooflijk: nadat mijn arm 2x achter elkaar verstijfde van de kramp, zei Esther op geruststellende toon: "zo, dit was de laatste keer, die kramp komt niet meer terug...."

....en hij kwam inderdaad niet meer terug....en ik was verkocht....

Ik ben ervan overtuigd dat de CST-behandelingen van Esther grote meerwaarde hebben door haar heldervoelendheid, humor en empathie.

Ze liet mij op een niet oordelende manier inzien dat het zwakker worden van mijn linkerkant (vrouwelijk) erop kan duiden dat ik van mezelf altijd sterk moet zijn (de mannelijke rechterkant). Dat deed mij eraan denken dat ik als kind jarenlang "Koen" ben genoemd, een stoere jongensnaam. Vanaf dat moment noemde Esther mijn linkerbeen Tinie en mijn rechterbeen Koen en daar hebben we tijdens de sessies hartelijk om gelachen. 

Mijn linkerbeen gaat inmiddels zelfbewust en sterker door het leven en ik merk dat ik veel meer zelfinzicht heb gekregen.

Tinie Mars