Essentiecoaching Utrecht

Essentiecoaching kan vooral inzicht geven in de patronen waarmee we dagelijks met elkaar omgaan.

Waarom essentiecoaching?

essentiecoaching utrechtOngemerkt roepen we vaak gevoelens op, raken we gevoelige plekken bij elkaar en gaan we daarop  weer reageren.

Hier kunnen we veel hinder van ondervinden in onze contacten, zonder dat we begrijpen hoe dat nu komt. Door essentiecoaching kan er beter inzicht ontstaan in onderliggende, vaak onbewuste gevoelens van bijvoorbeeld angst en boosheid, die vaak al in de kindertijd zijn ontstaan. Wanneer je dit in gaat zien en er ruimte aan geeft, zul je minder geladen gevoelens naar de omgeving gaan uitstralen en tot een meer bewuste uitwisseling komen. Uiteindelijk zal er een grotere acceptatie ontstaan van wie je bent en ga je een grotere (bewustere) verbondenheid ervaren met je essentie.

Essentiecoaching en familie opstellingen

Als vervolg op de essentiecoaching nemen wij nu deel aan trainingen in familie opstellingen gegeven door Franca Brullemans. Wat vooral veel toevoegt, is dat er een combinatie mogelijk is van deze familie opstellingen met cranio sacraal therapieTijdens de craniosacraal therapie kan er nog beter op celniveau gevoeld worden hoe de onderliggende familiepatronen van invloed zijn op de fysieke en psychische weerstanden. Vaak ligt juist bij deze patronen de kern van veel problematiek.

Essentiecoaching Utrecht

Benieuwd naar onze praktijk voor essentiecoaching in Utrecht? Meer informatie over ons en onze praktijk kun je vinden bij 'over ons'. Uiteraard zijn we ook persoonlijk bereikbaar om één en ander toe te lichten. Onze contactgegevens zijn terug te vinden bij 'contact'. 

Oriënterend gesprek

Het kan gebeuren dat je niet lekker in je vel zit en dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Een oriënterend gesprek biedt de mogelijkheid om je meer inzicht te geven als je in een periode zit waarin je oploopt tegen het leven, wanneer je bijvoorbeeld een burn-out hebt of in een fase van rouw en verdriet bent. Dit kan veroorzaakt worden door het verlies van je partner, werk en andere ingrijpende ervaringen. Je ervaart dat het oude levenspatroon niet meer werkt en je weet nog niet hoe het anders moet.

Een oriënterend gesprek biedt de mogelijkheid om samen te kijken naar wat er juist in zo’n intense periode het meest behulpzaam zal zijn, wellicht in combinatie met cranio sacraal therapie.